Over deze academy

Over deze academy

 

Met deze academy wil ik je graag inspireren om dichter bij jezelf te komen & meer balans in je leven te vinden. Of je nu een beginnende yogi bent of een meer ervaren yogi, er is voor ieder wat wils. Ik, Karen Vanlangendonck, geef reeds meer dan 20 jaar les en neem je graag mee op ontdekkingsreis naar jezelf. 

Op deze academy kan je verschillende yogastijlen terugvinden, van meditatie tot yin tot yang. Je kan kiezen voor een losse les, een reeks of een yogabundel. Dit platform zal organisch groeien, mee stromend met de golven van het leven. Dat is ook mijn manier van leven, ik doe enkel wat goed voelt en waar ik blij van word. Heb je zin in een live les? Kom dan naar onze Studio in OLV Waver, ontdek hier ons aanbod.

Ik vind het een privilege om jou te mogen begeleiden op dit pad, vanuit mijn hart & ziel. Ik breng op dit platform enkel waar ik zelf in geloof en wat me op een bepaald moment in mijn leven geholpen heeft. Na vele jaren lesgeven voor groepen heb ik ook vele behoeftes, vragen & ervaringen van anderen meegenomen in mijn thema’s & stijlen. Af en toe nodig ik ook een guestteacher uit waar ik graag mee samenwerk.

Hoe kan je nu best kiezen uit onze waaier van mogelijkheden? Voel eerst bij jezelf of je eerder nood hebt aan een les van 1 uur, een reeks van meerdere dagen of een bundel waar we werken rond een thema of stijl, met hier en daar een beetje meer verdieping. Zoek dan in de gekozen categorie iets uit wat bij jou past. Wanneer een titel je aanspreekt, klik dan de uitleg open en kies met je hart. Word je meteen nieuwsgierig, krijg je een instant smile op je gezicht of sta je al te popelen om te starten? Dan is dat de juiste keuze op dat moment. Wil je graag wat meer uitleg over onze yogastijlen? Klik dan hier.

Ik wens je heel veel persoonlijke groei, plezier & inspiratie toe, dankjewel dat je kiest voor deze academy. Motiveer gerust anderen om ook eens een kijkje te komen nemen.

Liefs,

Karen

Lees hier meer over Karen Vanlangendonck

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Marketing door

Wanneer je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je 2x per maand een mail van ons.
Je kan je op elk moment uitschrijven.