Reviews

Ik vind de 10daagse Yin reeks écht een prachtig cadeau voor jezelf. De aparte thema’s en korte video’s geven enorm veel flexibiliteit, om de intensiteit, duur en opbouw van mijn Yin moment elke keer opnieuw te bepalen.
Wie beslist? Me, Me and Me, op basis van hoe ik me voel, waar ik op dat moment zin in heb, wat mijn lichaam nodig heeft … En dit allemaal op mijn eigen ademhaling, mijn eigen tempo. De video’s bieden ook een mooi evenwicht tussen praten, en duidelijke instructies dat ik me voldoende ondersteund voel in de poses, en de stiltes, zodat ik kan zakken en landen in mijn lichaam. De ruimte laat toe om zo bij en met mezelf te zijn en een diepere connectie met mijn lichaam te ervaren.
Een échte aanrader!
Davinia Terrace

Karen, ik wil je graag complimenteren voor de fantastische info in je 21-daagse yin yoga reeks. Ik ben Hatha docent (500 RYT) en ik stond op het punt om een yin opleiding te doen maar met jouw lessen kom ik heel ver. Ben er super blij mee.

Janny Tanahatoe

Ik heb jou beter leren kennen tijdens de Corona lockdown en volgde enkele reeksen. Ze bevallen me wel. Wederkerende rituelen. Ni te lang, niet té kort. Ze mogen géén “moetjes” worden op langere termijn. Dus zeker voor mij heel ideaal en afwisselend. Dankjewel!

Katrin Rottiers

Ik wil je met heel mijn hart bedanken voor de toffe, plezante online lessen. Mooi om te zien hoe jij voor een camera staat te babbelen, precies of je letterlijk voor een groep staat. Wauw!

Martine Ameloot

Het was weer zalig! Zo fijn om deze online ondersteuning te krijgen. Ik geniet en kom terug bij mezelf, terwijl sommige mensen me af en toe onbewust uit balans brengen. Zo blij dat je op mijn pad kwam Karen. 

Nancy Ribbens

Dankbaarheid, zo mooi, simpel en toch beseffen we het niet altijd. Maar ik zat weer met een big smile in deze meditatie vandaag. Wat werd ik blij en emotioneel voor al die mooie mensen om me heen, voor die 15 minuten per dag die ik mezelf gun en voor jouw online lessen Karen. THANK YOU! 

Chantal Buts

Lieve Karen, mijn dochter en ik volgen momenteel vele online lessen & reeksen van je en we beleven echt veel plezier. Meditatie, Get in Shape, Yin Yang, Vinyasa, te veel om op te noemen. Me-time op zijn best. Dankjewel om ons zo te verwennen. Zoals je weet zijn we ook trouwe yogi’s in de Studio en was het echt even aanpassen om de deuren weer tijdelijk te zien sluiten met de lockdown. Maar jij leert ons via jouw lessen elke keer weer te aanvaarden wat is en elke uitdaging positief te overwinnen. Namasté.

Geneviève Ernemann

Jij bent een toppertje. Als een zonnestraaltje dat mijn venster binnenschijnt. Thank you!

Nathalie Mathijs